Acadèmia de repàs, idiomes i preparació de proves d’accés

Equipo Academia

Qui som?

Qui som?

Formem part d’un grup, el Grup CBS Quality, que està constituït per cinc empreses:

Acadèmia Estudiar és Fàcil

Acadèmia Opositar és Fàcil

Academia Aprender es Facil

CBS Editorial

CBS Consultoria

Desenvolupem també aplicacions mòbil i aplicacions web:

CBSGest

OEF Mossos

OEF Bombers

OEF GUT

OEF CorpLoc

OEF Militares

OEF Policia Nacional

L’eix transversal de totes aquestes empreses, productes i serveis és la qualitat, la passió pel que fem, la positivitat, l’excel·lència, la professionalitat i la filosofia de millora contínua.

 

Clara Brull Sardaña, l’emprenedora, ha escollit amb molta cura i implicació, un meravellós equip de més de 20 professionals que dia rere dia us oferim el millor de nosaltres mateixos: consultors, enginyers, informàtics, pedagogs, economistes, psicòlegs, filòlegs, policies, docents, advocats, bombers, dissenyadors gràfics… Tots carregats de motivació, entusiasme i un gran compromís vers la nostra feina i vers la satisfacció dels clients.

Història

Des de ben petita veia pel despatx del meu pare molts llibres i, al preguntar-li de què eren, em deia que la major part tractaven sobre plans d’empresa, màrqueting, gestió, processos… Sempre em va atreure la gestió d’empreses, la creació de projectes i l’organització d’esdeveniments.

 

Als 8 anys vaig dissenyar el meu primer pla d’empresa, creant així la meva primera “empresa” anomenada “CBS Salut a la carta” (a la qual feia menjar -magdalenes, pastissos, pizzes…- per a familiars i coneguts). El meu pare em va ajudar a fer tot el pla de màrqueting, la imatge corporativa… Però va arribar un moment que em va dir: “Clara, si vols saber més, hauràs de fer la carrera d’ADE”. I així va ser, vaig cursar la llicenciatura d’ADE (obtenint 19 MH i una mitja de 9’2, amb premi al millor expedient universitari de Catalunya), i un màster de Gestió de processos.

 

Quan feia l’exercici d’imaginar-me on em veia en un futur, tenia ben clar que era com a gestora de la meva pròpia empresa. Durant molts anys vaig estar treballant a empreses molt diverses, i quan acabava l’horari laboral donava classes de repàs; vaig aprendre moltíssim i vaig agafar molta experiència. El 2014 vaig decidir que havia arribat el moment de fer la primera passa cap aquest futur que tant desitjava! Muntar la meva pròpia acadèmia: Estudiar és Fàcil.

 

El 2015 vaig crear Opositar és Fàcil, el 2017 la branca d’assessorament i consultoria a empreses (anomenada CBS Consultoria empresarial), i el 2018 l’Editorial CBS. Així, el 23 de Maig del 2018 va néixer el GRUP CBS QUALITY format, a dia d’avui, per 4 empreses:

Acadèmia Estudiar és fàcil.

Acadèmia Opositar és fàcil.

CBS Editorial.

CBS Consultoria empresarial.

M’apassiona crear empreses, m’apassionen les finances, m’apassiona l’excel·lència, m’apassiona gestionar empreses, m’apassiona la docència, m’apassiona ajudar a opositors i m’apassiona assessorar empresaris. Afortunada de poder treballar d’allò que m’apassiona. Molt afortunada.

“Pensa, creu, somia i atreveix-te”.

Clara Brull Sardaña. CEO Grup CBS Quality

L'emprenedora

Economista.

CEO del Grup CBS Quality.

Escriptora.

Coaching.

Consultora empresarial en Sistemes de Gestió, Qualitat i Excel·lència.

Formadora d’ADE, FIC, ECO i assignatures d’oposicions relacionades amb la legislació.

Dades acadèmiques

Llicenciatura Administració i Direcció d’Empreses.

Màster en Gestió Integral de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral. URV.

Premis i reconeixements

19 matrícules d’honor a la Llicenciatura en ADE (nota mitja de 9,2).

Premi del Col·legi d’Economistes de Catalunya al millor expedient universitari.

Premi-beca Fundació Gresol Empresarial al millor expedient de la URV.

Premi extraordinari final d’estudis d’ADE de la URV.

Clara Brull premio
Clara Brull premio
Clara Brull premio
Clara Brull premio

Missió

Estudiar és Fàcil som un centre de formació que ofereix serveis educatius consistents en classes de repàs a tots els nivells, cursos d’idiomes des dels 3 anys d’edat, preparació de proves d’accés, assessorament TDR i TFG, servei de coaching i servei de pedagogia per atendre necessitats especials, perquè els alumnes:

Assoleixin els seus objectius acadèmics i/o professionals.

Ampliïn els seus coneixements en qualsevol àmbit.

Es diverteixin aprenent.

Coneguin i apliquin tècniques d’estudi.

Desenvolupin habilitats i competències que contribueixin a potenciar els valors humans.

El nostre eslògan és: “T’ensenyem a aprendre“

Visió

Estudiar és Fàcil volem ser un referent d’excel·lència i qualitat entre els centres de formació de la nostra demarcació:

Sent dinàmics i actius per anticipar-nos a les necessitats presents i futures del mercat.

Potenciant les capacitats de cada alumne.

Promovent la motivació per l’aprenentatge i l’estudi.

Participant en projectes socials-humanitaris.

Valors

Dimensió personal

Compromís – Integritat – Confiança – Respecte: complir les promeses, ser veraç, ser respectuós amb els altres, autogestionar les pròpies emocions…

Ètica: actuar amb honestedat, sense basar-se amb la conveniència, sinó en el correcte.

Pensament crític: utilitzar els nostres coneixements, habilitats, actituds i valors per a plantejar solucions i prendre decisions, basades en l’evidència i la raó.

Dimensió social

Relacions interpersonals – Diàleg – Escolta activa: comprendre els altres, construir relacions eficaces, gestionar i resoldre conflictes de forma eficient, comprendre les necessitats de tots els nostres grups socials.

Treball en equip: promoure la interrelació positiva entre tots, alinear esforços de l’equip, reconèixer els assoliments notables, contribuir als resultats de l’equip.

Responsabilitat social: inspiració voluntària d’acceptar, reconèixer i ampliar els compromisos que tenim amb la nostra societat.

Dimensió organitzativa

Millora contínua – Avenç: flexibilitat davant les evidències (reactiu), voler aprendre (proactiu), innovar (proposar noves formes de millorar la feina), gestionar la implantació de la millora.

Aconseguir resultats – Excel·lència: planificar l’activitat alineada amb l’estratègia, comunicar eficaçment l’activitat, assolir el que s’ha proposat, preocupació per la sostenibilitat.

Orientació al client: treballar per satisfer les necessitats dels clients.