Publicacions a punt de sortir del forn

Amb aquest llibre l’autora vol difondre una forma fàcil d’entendre i aprendre macroeconomia, dissenyat amb una estructura senzilla, exemples d’aplicació basats en exàmens reals i vocabulari amè que permet una comprensió total de l’assignatura. A les seves pàgines hi ha el resultat de tota la seva trajectòria docent, nodrida de les aportacions i punts de millora que, dia rere dia, li fan el seus alumnes.

Aquest llibre incorpora el temari que cal estudiar per a superar la primera prova de l’oposició d’Agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Inclou, al final de cada tema esquemes/resums amb els continguts essencials de cada matèria.

Aquest llibre incorpora els tests del temari que cal estudiar per a superar la primera prova de l’oposició d’Agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Aquest llibre aporta una visió complerta però alhora senzilla d’entendre del que és el Model EFQM, com aplicar-lo a la gestió de la teva empresa i quines passes seguir per tal d’aconseguir ser una empresa excel·lent.

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i les vostres preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat.