Psicotècnics aptitudinals

A Opositar és Fàcil t’ajudem a preparar tots els psicotècnics aptitudinals (intel·lectuals) de qualsevol oposició o procés selectiu, tant per l’administració pública com per empreses privades.

Bombers

Mossos d’Esquadra

Policia local

Guàrdia Urbana

Adif

Renfe

Policia Nacional

Augment de categoria professional en empresa privada

Accés a certes universitats

GMAT

De la mà de Clara Brull, llicenciada en ADE amb el millor expedient universitari de Catalunya i més de 12 anys d’experiència preparant opositors, t’oferim classes plenes de motivació, en les quals practicarem i us explicarem tots els “truquillos” que necessites saber per a què els psicotècnics es converteixin en una prova fàcil i fins i tot divertida per a tu. Modalitat cursos en grup, o modalitat classes individuals, el que més et convingui.


El 100% dels nostres alumnes milloren les seves capacitats aptitudinals.

El 95% dels nostres alumnes aproven les seves proves psicotècniques.
Tenim un índex de satisfacció de 9,22 sobre 10.

Matemàtics

Verbals

Raonament

Atenció

Espacials

Oferta formativa d’Opositar és Fàcil

Cursos
Botonet CURSOS

Els cursos inclouen la realització de psicotècnics i l’explicació de les tècniques que ajudaran a resoldre tots els exercicis de forma ràpida, correcta i eficient. Els grups són reduïts. Entreguem material didàctic en totes les classes, posem deures, guiem en l’estudi… Atenció personalitzada.

Classes particulars
Botonet PARTICULAR

La professora t’explica els psicotècnics de forma particular i et prepara per a superar totes les proves en la modalitat de classes individuals.

Simulacres d’exàmens
Psicotecnics

Fem simulacres d’examen. Aquests simulacres estan oberts a tothom. És important realitzar aquests simulacres per tal d’avaluar i acostumar-se a la dinàmica dels exàmens.

Coaching d’Opositors
Botonet COACHING

Et costa posar-te a estudiar? No saps per on començar? Et manca una metodologia d’estudi consistent? T’aniria bé que algú et revisés de forma periòdica la feina i et manés tasques pautades? Clica aquí.

Serveis a la carta
Business people at meeting

Truca’ns, explica’ns què necessites i et farem una proposta personalitzada.