Presentació del Llibre “l’Estadística és fàcil”

Sobre l’autora:

Clara Brull, nascuda a Tarragona el 1985, és llicenciada en ADE, guardonada amb el Premi del col·legi d’Economistes al millor expedient universitari de Catalunya, amb el Premi de la Fundació Gresol final d’estudis i amb el Premi Extraordinari de la URV. Va cursar el màster MGICMAS i porta més de 12 anys donant classes d’Estadística.

Sobre el llibre:

Amb aquest llibre, L’Estadística és fàcil, l’autora vol difondre una forma senzilla d’entendre i aprendre aquesta ciència, aparentment tan complexa. A les seves pàgines hi ha el resultat de tota la seva trajectòria docent, nodrida de les aportacions i punts de millora que, dia rere dia, li fan el seus alumnes.

A qui va destinat?

  • Alumnes dels Graus d’ADE, FIC, Economia (o dobles graus relacionats).
  • Alumnes de màsters que tinguin assignatures d’Estadística.
  • Professors de Secundària que hagin d’explicar Estadística descriptiva als seus alumnes i vulguin fer-ho mitjançant un fil conductor senzill.

Llocs on es farà la presentació:

Seu de l’Acadèmia Estudiar és fàcil (C/ Major, 16. Tarragona).

Data i hora de la presentació: Encara per determinar.

Ben aviat us facilitarem més informació.

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i les vostres preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat.