Italià inicial (A1-A2)

Acadèmia de repàs, idiomes i preparació de proves d’accés

Italià inicial (A1-A2)

Italià

Info general

Italià inicial (A1-A2)

 

En aquest curs t’ensenyem italià de forma divertida i amena, de la mà de professors nadius.

 

Treballem amb grups reduïts, cosa que ens permet atendre cada alumne de forma individualitzada i detectar els seus punts de millora particulars per incidir-hi i aconseguir bons resultats.

 

En tots els cursos incorporem l’accés a la nostra plataforma virtual d’aprenentatge, carregada de materials interessants (exercicis, vídeos, podcasts…) i que incorpora la possibilitat d’entrega de tasques per tal de fer un seguiment més personalitzat de l’alumne.

 

Els nostres punts forts són les grans dosis de positivitat, l’ús de les metodologies més innovadores, l’ensenyança de l’italià de forma divertida i amena, la passió dels nostres professors italians nadius per la docència i l’atenció personalitzada.

 

Respecte els objectius que es poden cercar amb aquests cursos, en tenim dos:

 • Aprendre italià per gaudi propi.
 • Aprendre italià per aconseguir un certificat oficial (nivell A1 o nivell A2).

Cada alumne pot escollir l’objectiu que vulgui, o l’un, o l’altre, o els dos.

 

Què més et recomanem?

Modalitats

Aquest curs s’imparteix via classes grupals (d’entre 4 i 8 alumnes).

 

Pel que fa la tipologia de formació, pots escollir entre:

 • Classes presencials.
 • Classes en streaming.

Oferim possibilitat d’escollir un model híbrid, combinant classes presencials i/o en streaming, segons les vostres necessitats.

 

Sobre la durada del curs, comencem al Setembre-Octubre i finalitzem al Juny. Cas que et vulguis apuntar a mig curs, ens hauràs de trucar per valorar les diverses opcions que podem tenir (incorporar-te a algun curs que ja hagi començat i tingui un nivell semblant al teu, o plantejar-nos fer classes particulars).

Professorat

Tot el nostre equip té una àmplia experiència donant classes, està carregat d’energia positiva i gaudeix ajudant als alumnes a aconseguir els seus objectius.

Altres detalls

 • En alguns cursos utilitzem llibre de suport; si fos el cas, us informarem abans de fer la matrícula.

Si voleu més informació, preus i horaris, ens haureu de contactar i facilitar-nos les vostres dades per tal de fer una trucada, conèixer la vostra necessitat particular i aconsellar-vos el servei que considerem idoni per vosaltres.

Per què nosaltres?

 • La nostra metodologia es basa en l’acompanyament de l’alumne, els reforços positius, i l’ensenyança de tècniques que facin òptim l’aprenentatge.
 • El nostre equip de professors brilla per la seva implicació, les grans dosis de positivitat, i la passió per l’aprenentatge i l’ensenyança.
 • Tenim més de 10 anys d’experiència docent.
 • T’oferim atenció personalitzada: cada alumne és tractat de forma individual i única, adaptant-nos a la seva realitat.
 • Les nostres instal·lacions (un edifici de 350 m2 ubicat al Carrer Ventallols de la Part Alta de Tarragona), noves del 2020, estan equipades amb les darreres tecnologies (connexió wiffi d’alta qualitat, pantalles intel·ligents Clevertouch®…) i amb mobiliari que permet la realització de classes col·laboratives i l’aplicació de metodologies innovadores per facilitar la tasca d’aprenentatge.
 • Disposem de plataforma virtual d’aprenentatge on posem a l’abast de l’alumne materials de qualitat per complementar l’estudi i, si escau, li demanem que ens pengi tasques per tal que les puguem revisar i se senti en tot moment acompanyat.
 • Som fans de l’excel·lència, de la qualitat, dels clients satisfets i de la bona energia.
 • Tenim un nivell de satisfacció de 9 sobre 10.
 • El 93% dels nostres alumnes aconsegueixen els seus objectius.

Estem seguríssims que, si escolliu la nostra Acadèmia, quedareu satisfets amb el nostre servei, la nostra implicació i els resultats que obtindreu.