Català B2 (intermedi)

Acadèmia de repàs, idiomes i preparació de proves d’accés

Català B2 (intermedi)

Catalunya castells

Info general

Cursos de català nivell B2

 

En aquest curs t’ensenyem català intermedi, nivell B2, de forma divertida i amena.

 

Treballem via classes particulars i/o amb grups reduïts, cosa que ens permet atendre cada alumne de forma individualitzada i detectar els seus punts de millora particulars per incidir-hi i aconseguir bons resultats.

 

En tots els cursos incorporem l’accés a la nostra plataforma virtual d’aprenentatge, carregada de materials interessants (exercicis, vídeos, podcasts…) i que incorpora la possibilitat d’entrega de tasques per tal de fer un seguiment més personalitzat de l’alumne.

Els nostres punts forts són les grans dosis de positivitat, l’ús de les metodologies més innovadores, l’ensenyança del català de forma divertida i amena, la passió dels nostres professors per la docència i l’atenció personalitzada.

 

Respecte els objectius que es poden cercar amb aquests cursos, en tenim dos:

 • Aprendre català per gaudi propi.
 • Aprendre català per aconseguir un certificat oficial de la Direcció General de Política Lingüística (nivell B2, conegut amb el nom de “nivell intermedi”).

Cada alumne pot escollir l’objectiu que vulgui, o l’un, o l’altre, o els dos.

 

Estàs opositant?

 

Aquest nivell B2 és el nivell mínim que s’ha de tenir per tal de poder-se presentar a certes oposicions de corporacions locals de Catalunya (ajuntaments i consells comarcals), i de la Generalitat, com podrien ser les de Policia Local o Guàrdia Urbana d’alguns municipis. Els aspirants que no tenen aquest nivell certificat han de fer un examen específic de català dins el mateix procediment de l’oposició; per tant, val la pena que, si estàs opositant, tinguis aquest certificat per tal d’estalviar-te fer en cada procés de selecció un examen extra.

 

Si vols més informació sobre oposicions, visita els nostres companys d’Opositar és Fàcil.

 

Què més et recomanem?

Modalitats

Aquest curs es pot impartir via:

 • Classes particulars.
 • Classes grupals (d’entre 4 i 6 alumnes).

 

Pel que fa la tipologia de formació, pots escollir entre:

 • Classes presencials.
 • Classes en streaming.

Oferim possibilitat d’escollir un model híbrid, combinant classes presencials i/o en streaming, segons les vostres necessitats.

Professorat

Tot el nostre equip té una àmplia experiència donant classes, està carregat d’energia positiva i gaudeix ajudant als alumnes a aconseguir els seus objectius.

Altres detalls

 • En alguns cursos utilitzem llibre de suport; si fos el cas, us informarem abans de fer la matrícula.

Si voleu més informació, preus i horaris, ens haureu de contactar i facilitar-nos les vostres dades per tal de fer una trucada, conèixer la vostra necessitat particular i aconsellar-vos el servei que considerem idoni per vosaltres.

Per què nosaltres?

 • La nostra metodologia es basa en l’acompanyament de l’alumne, els reforços positius, i l’ensenyança de tècniques que facin òptim l’aprenentatge.
 • El nostre equip de professors brilla per la seva implicació, les grans dosis de positivitat, i la passió per l’aprenentatge i l’ensenyança.
 • Tenim més de 10 anys d’experiència docent.
 • T’oferim atenció personalitzada: cada alumne és tractat de forma individual i única, adaptant-nos a la seva realitat.
 • Les nostres instal·lacions (un edifici de 350 m2 ubicat al Carrer Ventallols de la Part Alta de Tarragona), noves del 2020, estan equipades amb les darreres tecnologies (connexió wiffi d’alta qualitat, pantalles intel·ligents Clevertouch®…) i amb mobiliari que permet la realització de classes col·laboratives i l’aplicació de metodologies innovadores per facilitar la tasca d’aprenentatge.
 • Disposem de plataforma virtual d’aprenentatge on posem a l’abast de l’alumne materials de qualitat per complementar l’estudi i, si escau, li demanem que ens pengi tasques per tal que les puguem revisar i se senti en tot moment acompanyat.
 • Som fans de l’excel·lència, de la qualitat, dels clients satisfets i de la bona energia.
 • Tenim un nivell de satisfacció de 9 sobre 10.
 • El 93% dels nostres alumnes aconsegueixen els seus objectius.

Estem seguríssims que, si escolliu la nostra Acadèmia, quedareu satisfets amb el nostre servei, la nostra implicació i els resultats que obtindreu.