Anglès persones jubilades

Acadèmia de repàs, idiomes i preparació de proves d’accés

Anglès persones jubilades

Info general

Anglès per persones jubilades

 

Curs dissenyat específicament per les persones jubilades de qualsevol edat que volen aprendre anglès de forma divertida i amena.

 

Treballem via grups reduïts, cosa que ens permet atendre cada alumne de forma individualitzada.

 

Els nostres punts forts són les grans dosis de positivitat, l’ús de les metodologies més innovadores, l’ensenyança de l’anglès de forma divertida i amena, la passió dels nostres professors per la docència i l’atenció personalitzada.

 

Què més et recomanem?

Modalitats

Aquest curs s’imparteix via classes grupals.

 

Pel que fa la tipologia de formació, aquesta és a través de classes particulars.

Altres detalls

  • En alguns cursos utilitzem llibre de suport; si fos el cas, us informarem abans de fer la matrícula.

Si voleu més informació, preus i horaris, ens haureu de contactar i facilitar-nos les vostres dades per tal de fer una trucada, conèixer la vostra necessitat particular i aconsellar-vos el servei que considerem idoni per vosaltres.

Per què nosaltres?

  • La nostra metodologia es basa en l’acompanyament de l’alumne, els reforços positius, i l’ensenyança de tècniques que facin òptim l’aprenentatge.
  • El nostre equip de professors brilla per la seva implicació, les grans dosis de positivitat, i la passió per l’aprenentatge i l’ensenyança.
  • Tenim més de 10 anys d’experiència docent.
  • T’oferim atenció personalitzada: cada alumne és tractat de forma individual i única, adaptant-nos a la seva realitat.
  • Les nostres instal·lacions (un edifici de 350 m2 ubicat al Carrer Ventallols de la Part Alta de Tarragona), noves del 2020, estan equipades amb les darreres tecnologies (connexió wiffi d’alta qualitat, pantalles intel·ligents Clevertouch®…) i amb mobiliari que permet la realització de classes col·laboratives i l’aplicació de metodologies innovadores per facilitar la tasca d’aprenentatge.
  • Disposem de plataforma virtual d’aprenentatge on posem a l’abast de l’alumne materials de qualitat per complementar l’estudi i, si escau, li demanem que ens pengi tasques per tal que les puguem revisar i se senti en tot moment acompanyat.
  • Som fans de l’excel·lència, de la qualitat, dels clients satisfets i de la bona energia.
  • Tenim un nivell de satisfacció de 9 sobre 10.
  • El 93% dels nostres alumnes aconsegueixen els seus objectius.

Estem seguríssims que, si escolliu la nostra Acadèmia, quedareu satisfets amb el nostre servei, la nostra implicació i els resultats que obtindreu.