Cos de professors d’ensenyament secundari

Two teachers standing in a school corridor, they are both dressed smart casual and look serious


Tots els teus somnis es poden convertir en realitat si tens el coratge de perseguir-los

Tal i com ha anunciat el Departament d’Ensenyament, s’acosten bons anys pel que fa les oposicions de Docents, ja que es preveuen molts processos selectius que donaran resposta al pacte d’estabilitat dels empleats públics adreçat a reduir la taxa de temporalitat.

A Opositar és Fàcil us oferim un ampli ventall de cursos, de la mà de professors i professores amb moltíssima experiència en l’àmbit de la docència tant a l’escola com en formació inicial i permanent de mestres, i també en el procés selectiu d’oposicions, pel fer d’haver format part de tribunals d’oposicions. A aquesta experiència docent cal afegir-hi la seva passió per l’ensenyament i les seves altes dosis de positivitat envers l’alumnat.

El nostre objectiu és que aconsegueixis una plaça a la propera convocatòria d’oposicions, que aprenguis de forma fàcil i entenedora i que estiguis a gust a l’acadèmia. Volem ser la teva guia, el teu recolzament i la teva font de motivació i d’inspiració en els moments difícils I de dubte que tot opositor i opositora té al llarg del procés selectiu. Volem que treballis de valent, volem que et comprometis amb el teu objectiu i volem que la paraula ÈXIT sigui el resultat de tot el procés!

Com ho fem?
  • T’expliquem el procés selectiu, prova a prova.
  • T’expliquem el temari, et donem esquemes, t’ensenyem estratègies per tal que puguis desenvolupar els temes des de la teva pròpia manera d’explicar, et diem quines lleis has d’anomenar…
  • T’expliquem com resoldre els supòsits pràctics de cada especialitat.
  • T’expliquem com elaborar, redactar i presentar la programació didàctica, amb les seves respectives unitats didàctiques, i resolem els dubtes que et vagin sorgint. Si ho necessites, també te la corregim.
  • Revisem com fas l’exposició oral i et donem punts de millora.