Coaching i tècniques d’estudi

Saps com estudiar!? Aprofites al màxim el teu temps!? Si necessites un cop de mà, a Opositar és Fàcil posem al teu abast un servei d’assessorament de tècniques i organització d’estudi per tal que puguis arribar a aconseguir els teus objectius o, el que és el mateix, obtenir la plaça d’oposicions que estàs desitjant.

De la mà de Clara Brull, llicenciada en ADE amb el millor expedient universitari de Catalunya i més de 14 anys d’experiència tutoritzant opositors i opositores, t’oferim classes plenes de motivació, en les quals us explicarem tots els secrets per a ser un estudiant 10!

Us farem petit test per saber què tal aneu… Responeu sí o no a les següents preguntes.

  1. Tens una planificació d’estudi feta?
  2. Estudies cada dia les mateixes hores?
  3. Fas esquemes?
  4. Fas resums?
  5. Te’n recordes del que vas estudiar fa 2 mesos?
Nombre de preguntes contestades amb SÍVeredicte
0 preguntes contestades amb SÍPosat les piles… ja!!!! Truca a Opositar és Fàcil i t’ajudarem a iniciar l’estudi de forma correcta, per tal de treure el màxim partit possible a les teves hores.
1 preguntes contestades amb SÍRecorda que sense una bona planificació, es impossible arribar a un objectiu! Truca a Opositar és Fàcil i t’ajudarem a endreçar les idees i dissenyar una correcta estructuració de l’estudi.
2 preguntes contestades amb SÍPortes una tendència correcta però encara et queden aspectes d’organització d’estudi per millorar. Truca a Opositar és Fàcil i t’ajudarem a posar fil a l’agulla.
3 preguntes contestades amb SÍPortes una tendència molt adequada, només cal que acabis de polir alguns aspectes i tindràs una planificació excel·lent! Truca a Opositar és Fàcil i t’ajudarem a millorar la situació.
4 o 5 preguntes contestades amb SÍFelicitats.
Vas per molt bon camí! Tens un peu dins!