Part teòrica – Administració pública

Vols tenir una plaça a l’Administració pública (Ajuntament, Consell comarcal, Generalitat de Catalunya…)?! A Opositar és Fàcil oferim cursos de preparació tant de la part teòrica com dels supòsits pràctics. Els grups són reduïts i oferim una atenció molt personalitzada. També oferim la modalitat de classes particulars.

 

Facilitem material didàctic (esquemes, resums, temaris…), actualitzat segons la normativa vigent, i també tests de tots els temes.

 

Les classes són impartides per professors especialitzats en cada matèria.

 

Fem també simulacres d’exàmens i oferim a l’alumne tota l’ajuda necessària per obtenir una plaça a qualsevol de les oposicions que van sortint.

 

– Grup A1: secretari, intervenció, tresoreria… Per aquesta categoria es necessita disposar de la titulació de doctor, llicenciat, enginyer, arquitecte, graduat o equivalents.

– Grup A2: gestió administració general. Per aquesta categoria es necessita disposar de la titulació de doctor, llicenciat, enginyer, arquitecte, graduat o equivalents.

– Grup B: Per aquesta categoria es necessita disposar de la titulació d’enginyer tècnic, de diplomat universitari de primer cicle, d’arquitecte tècnic, de formació professional de tercer grau o equivalents.

– Grup C1: administratiu. Per aquesta categoria es necessita disposar de la titulació de batxillerat, de formació professional de segon grau o equivalents.

– Grup C2: auxiliar administratiu. Per aquesta categoria es necessita disposar de la titulació de graduat en ESO.

– Grup D: Per aquesta categoria es necessita disposar de la titulació de graduat escolar, de formació professional de primer grau o equivalents.

– Grup E: subaltern.

AuxADM

Contacta amb nosaltres

Adreça

Carrer Major, 16, 1r 2a / 2n 2a              43003 Tarragona

Com arribar? On aparcar?

 

Dades de contacte

Telèfon: 686 541 203
Email: info@estudiaresfacil.cat

Xarxes socials

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Teléfon (obligatori)

Assumpte

Destinatari

Missatge