Llatí i Grec

Llatí

El llatí és una llengua que va ser parlada a l’Antiga Roma i, posteriorment, a l’Edat Mitja i Moderna. Es va mantenir com a llengua científica fins el segle XIX.

 

El Servei d’Idiomes d’Estudiar és Fàcil t’ofereix la possibilitat d’apuntar-te a classes particulars o en grup de l’idioma Llatí, tant a nivell de l’ESO, com de Batxillerat i/o d’Universitat.

 

T’explicarem tot el que necessites saber per conèixer aquesta llengua, et presentarem els literats del llatí (Luci Atti, Cecili, Sèneca, Juli Cèsar, Sèneca, Persi, Properci…) i et sorprendràs de la semblança de moltes paraules amb d’altres d’idiomes que ja coneixes, perquè el llatí ha donat origen a moltíssimes llengües: portuguès, gallec, espanyol, aragonès, català, francès, italià, rumanès…

 

Anima’t i vine a aprendre llatí amb nosaltres!

 

Grec

 

També t’oferim la possibilitat d’aprendre grec amb nosaltres.

 

El grec modern és parlat per entre 15 i 22 milions de persones, és la llengua oficial de Grècia i part de Xipre, i també el parlen les comunitats gregues arreu dels països on es va estendre la colonització grega en l’Antiguitat: Albània, Bulgària, Macedònia, Itàlia, Turquia, Armènia, Geòrgia, Ucraïna, Moldàvia, Romania, Rússia, Egipte i Jordània, així com a comunitats d’emigrants arreu del món, incloent-hi Austràlia, els Estats Units, el Canadà, Alemanya i altres estats.

 

El grec s’escriu amb l’alfabet grec, antecessor dels alfabets llatí i ciríl·lic. El grec s’ha escrit en alfabet grec des del segle IX aC a Grècia (anteriorment s’havia escrit en escriptura lineal B) i des del segle IV aC a Xipre (anteriorment, en sil·labari xipriota).

 

Cursos disponibles

 

Truca i informa’t dels nostres cursos.

Contacta amb nosaltres

Adreça

Carrer Major, 16, 1r 2a / 2n 2a              43003 Tarragona

Com arribar? On aparcar?

 

Dades de contacte

Telèfon: 686 541 203
Email: info@estudiaresfacil.cat

Xarxes socials

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Teléfon (obligatori)

Assumpte

Destinatari

Missatge