Equip

Equip Estudiar és Fàcil
Llicenciada en ADE
Llicenciada en ADE amb el millor expedient Universitari de Catalunya, i màster MGICMAS. Més de 12 anys d’experiència donant classes i assessorant en la creació d’empreses. Emprenedora, entusiasta, carregada d’energia positiva i amb moltes ganes de fer que l’estudi es converteixi en una tasca fàcil i divertida!
Enginyer Tècnic
Enginyer Tècnic Industrial en Elecricitat amb el millor expedient Universitari de Catalunya, i segon cicle d’Enginyeria en Automàtica i Electrònica Industrial, especialista en matemàtiques i ciències. Amb els seus mètodes i recursos les matemàtiques no només no suposaran mai més un problema… Sentiràs passió per elles!
Graduada en Química
Graduada en Química. Donant classes té l’oportunitat de fusionar dues de les seves passions: la docència i la ciència. Aquest fet, juntament amb la confiança en els alumnes, la constància i el bon ambient a classe són els ingredients clau per treure el millor de cada alumne.
Graduada en Història de l’Art
Graduada en Història de l’Art i Màster en Patrimoni Artístic i Coopreació cultural. Emprenedora, amb l’ensenyament com a vocació. Responsable, dinàmica i amb moltes ganes de transmetre la seva passió per les lletres, la història i els idiomes!
Graduada en Psicopedagocia
La nostra psicopedagoga, una gran professional, carregada de recursos i d’idees per ajudar a tots els alumnes que necessitin un cop de mà extra.
Professor d’Anglès
Una súper professor filòleg que us ensenyarà tots els secrets de l’anglès perquè sigueu uns especialistes en la llengua, aproveu tots els vostres exàmens, us traieu qualsevol títol i tingueu un accent com si fóssiu d’Anglaterra!!!
Professor/a d’Alemany
Estem buscant un nou professor/a d’Alemany! Envia’ns el teu CV a equip@estudiaresfacil.cat si t’interessa l’oferta!
Professora de Francès
Ningú com ella amb tanta energia positiva i ganes d’ensenyar francès! Les seves classes són súper divertides: el temps passa volant aprenent francès!
Professora d’Italià
Laureata en Ciències i Conservació dels Bens Culturals amb Matrícula d’honor per la Universitat de Macerata (Itàlia). Ha estat professora de català i castellà a Itàlia, i ara és professora d’italià aquí. Casa seva està entre aquests dos països i li agrada compartir la llengua i la cultura italiana perquè són indissolubles i no s’entenen una sense l’altra.
Professora de Rus
La nostra professora de rus, nativa, alegre, amb mil recursos didàctics, mil idees per fer les classes súper divertides i ensenyar-nos rus de forma fàcil i amena!
Equip Opositar és Fàcil
Bomber (caporal)
Un caporal carregat d’energia positiva, amb anys d’experiència docent, i moltes, moltes ganes de formar futurs bombers perquè siguin els millors.
Bomber (inspector)
Qui millor que una figura d’inspector per ensenyar els temes de cartografia, meteorologia, agents extintors, prevenció contra incendis… No et perdis les seves classes, són fantàstiques!
Policia local (sergent)
Un profe maquíssim, carregat d’experiència i amb moltes coses per ensenyar als nostres futurs policies!
Mosso d’Esquadra (Sergent)
Un professor súper vital, amb anys d’experiència en la seva feina, una gran passió per donar classes i un munt de recursos didàctics originals que fan que les seves classes siguin de 10!
Llicenciat en Geografia
Llicenciat en Geografia, carregat de coneixements per ensenyar als nostres alumnes i molta energia positiva!!
Advocada
Quina advocada més fantàstica tenim al nostre equip! Llicenciada en Dret i especialista en Dret laboral, carregada de vitalitat, il·lusionadíssima donant classes i amb moltes ganes d’explicar als nostres futurs policies i bombers tots els temes relacionats amb la legislació!
Graduat en CAFE
Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster en Formació/Professorat, i Postgrau en entrenament esportiu. Professor d’Educació Física, preparador físic i entrenador de futbol. Amant de l’activitat física, entén l’esport com a mitjà d’aprenentatge, superació i benestar.
Arquitecte
Quin arquitecte més “crak” tenim al nostre equip!! No ens podem perdre les seves classes perquè són interessantíssimes!!
Especialista en Psicotècnics i Tècniques d’Estudi per Oposicions
Llicenciada en ADE amb el millor expedient Universitari de Catalunya, i màster MGICMAS. 12 anys d’experiència donant classes i assessorant ajudant a opositors i opositores a aconseguir la seva plaça. Emprenedora, entusiasta, carregada d’energia positiva i amb moltes ganes de fer que l’estudi es converteixi en una tasca fàcil i divertida!
Psicòleg
El nostre psicòleg, un gran professional i amb més de 15 anys d’experiència, t’ajudarà a preparar la millor entrevista del món mundial!

Contacta amb nosaltres

Adreça

Carrer Major, 16, 1r 2a / 2n 2a              43003 Tarragona

Com arribar? On aparcar?

 

Dades de contacte

Telèfon: 686 541 203
Email: info@estudiaresfacil.cat

Xarxes socials

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Teléfon (obligatori)

Assumpte

Destinatari

Missatge