Servei de pedagogia per alumnes amb necessitats educatives especials (NEE)

Un dels reptes amb què ens trobem els educadors i educadores a l’acadèmia, és atendre la diversitat de característiques, capacitats, interessos, necessitats, etc. que presenten els alumnes que rebem.

 

Fa temps aquesta diversitat no era tan gran. Els infants amb discapacitats i trastorns anaven a escoles no ordinàries, no hi havia infants procedents d’altres països, etc. La realitat actual és molt diferent i ens trobem amb la necessitat de tenir en compte tots aquests aspectes que provoquen diferències entre els infants i que donen com a conseqüència unes necessitats també diverses.

 

Els nostres professors són capaços d’entendre aquesta diversitat, d’acceptar-la i de donar-hi una resposta educativa també diversa, que permeti a cadascun dels infants caminar cap al màxim desenvolupament de la seva personalitat.

 

A Estudiar és Fàcil disposem d’un equip de professionals que atén qualsevol necessitat especial que detectem, i la tracta de forma individualitzada dissenyant un pla exclusiu per cada alumne.

educació especial

Oferim una atenció acurada, especialitzada i especial per alumnes amb: Transtorn per Dèficit d’Atenció (TDA), Transtorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH), Dislèxia, Discalculia, Disgrafia, Síndrome d’Asperger…

Contacta amb nosaltres

Adreça

Carrer Major, 16, 1r 2a / 2n 2a              43003 Tarragona

Com arribar? On aparcar?

 

Dades de contacte

Telèfon: 686 541 203
Email: info@estudiaresfacil.cat

Xarxes socials

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Teléfon (obligatori)

Assumpte

Destinatari

Missatge