Benvinguts a Estudiar és Fàcil

Carregant la pàgina...
Ets a:Apostem per la RSC

Apostem per la RSC

Ens omple d’orgull anunciar que Estudiar és Fàcil ha realitzat el programa RSE.Pime de Respon.cat

 

Respon.calogo_respon_catt és un organisme que vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la Responsabilitat Social, amb l’objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’RSE a Catalunya. És un projecte de país vinculat a la competitivitat sostenible de les empreses, que focalitza l’RSE com a factor estratègic i cultural de les empreses.

Es pretén oferir l’espai de trobada i col·laboració entre empreses de sectors, territoris i dimensions diverses, per tal de construir una iniciativa que sigui de servei per a una gran diversitat d’empreses sabent captar el sentit diferencial que l’RSE pot tenir en cadascuna.

L’avaluació que fem de la participació al Projecte RSE.Pime és excel·lent. Ens han dotat de moltíssimes eines per poder ser empreses responsables, i hem arpès moltes coses. A més a més, hem tingut l’oportunitat de dissenyar un Pla de RSE amb la tutela de Josep Maria Canyelles, expert en RSE amb més de 12 anys d’experiència.

Gràcies infinites per aquesta oportunitat que ens heu brindat!

 

Per més informació: “Vint empreses participaran a l’edició 2016 del Programa RSE.Pime”

 

Per veure la galeria d’imatges: “Programa RSE.Pime”

 

 

Contacta amb nosaltres

Adreça

Carrer Major, 16, 1r 2a / 2n 2a              43003 Tarragona

Com arribar? On aparcar?

 

Dades de contacte

Telèfon: 686 541 203
Email: info@estudiaresfacil.cat

Xarxes socials

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Teléfon (obligatori)

Assumpte

Destinatari

Missatge

Top